LA NOSTRA HISTÒRIA

Va ser la llicenciada Imaltzin Selva, natural de Managua, Nicaragua, qui va obrir les portes de la farmàcia d´Alp, ara fa 37 anys durant un fred més de Gener. Havia estudiat la carrera de farmàcia a Barcelona, el seu avi a Nicaragua ja era farmacèutic; es va casar amb un català i aquí es va quedar….

Van montar la farmàcia en un local molt a prop de la placeta del Casino d’Alp (el van llogar gràcies a Andreu Canal, qui amb visió de futur va veure que a Alp li calia tenir aquest servei, per qué en pogués gaudir tothom). Al cap d’uns anys ja es van traslladar davant l’església on ha estat des de l’any 1979 fins ara.

Ara porta el negoci juntament amb la seva filla, la també llicenciada en farmàcia Imaltzin Dols.

Durant tots aquests anys la nostra premissa ha estat sempre l´atenció curada i personalitzada als nostres clients.

Amb la idea de créixer i evolucionar, han estat diversos els canvis que la farmàcia d´Alp ha viscut: Al principi, atenia només la Imaltzin, i moltes de les consultes i gestions que rebia eren relacionades amb veterinària. A les hores Alp era un poble ceretà, petit i lluny del turisme que arribaria anys després.

Ara som un equip de gent preparada i amb molt bona predisposició per atendre-us i ajudar-vos en totes les consultes relacionades amb la salut i el benestar.