A LA FARMÀCIA D’ALP TROBARÀS UNA GRAN VARIETAT DE SERVEIS.

La teva farmàcia de confiança
dental-farmacia-alp-cerdanya

Dental

A la farmàcia d’Alp, disposem d’un gran assortit en raspalls de dents, cremes dentifrícies, col·lutoris, i fil dental per a la màxima higiene i salut de les teves dents.

infantil01-alp-cerdanya-farmacia

Embaràs i infantil

A la farmàcia d’Alp volem col·laborar, informar i assessorar a les futures mares en tot el seu període de gestació, i als bebès, des del nounat a nens de més edat.

Ortopèdia

Ampli assortiment d’ortesis, productes d’ortopèdia menor, per  la mobilitat i l’autonomia de les persones amb dificultats o amb mobilitat reduïda.

Dermoestetica Alp La Cerdanya

Dermocosmètica

Amb tot el suport científic de les grans firmes cosmètiques. A la farmàcia d’Alp disposem de moltes opcions per tenir cura de la teva cara i del teu cos.

Encàrrecs homeopàtics

El nostre equip ens encarreguen de proporcionar-te tot tipus de solucions i productes homeopàtics que necessitis, tan sols ens ho has d’encarregar.

Salut natural

Tenim un extens departament relacionat amb la medicina i les teràpies naturals. Aplica la saviesa que les tècniques mil·lenàries ens ofereixen i que han demostrat.

Dietètica

Disposem d’un servei de consulta d’una dietista professional, que et pot aconsellar i orientar. Si necessites consell, tan sols necessites una cita prèvia.

formulas-magistrales-alp-cerdanya-farmacia

Fórmules magistrals

Som membres de l’AEFF, l’Associació Espanyola de Farmacèutics Formulistes i disposem de laboratori propi per crear la fórmula magistral que necessitis.

Solars

El sol en petites dosis afavoreix la formació de la vitamina D, que contribueix a fixar el calci en ossos i dents.  Però em d’anar en compte, com és sabut.

Si necessites mes informació o tens qualsevol dubte