DermocosmèticaDermocosmètica

Amb tot el suport científic i dermatològic les grans firmes cosmètiques com Avène, Cum Laude, Eucerín, Filorga, Sensilis… A la farmàcia d’Alp disposem de moltes opcions per tenir cura de la teva cara i del teu cos.Tenim un gran ventall de productes específics per cada zona, per què gaudeixis de cada tractament, de cada dutxa, de cada aplicació…

Visita’ns a la farmàcia i t’aconsellarem de quin és el millor tractament per a la teva pell.

Dermocosmètica FACIAL.

Lluir un rostre saludable, llis, ferm, sense imperfeccions i amb bon aspecte, és el desig de tota persona, sigui home o dona, però siguem realistes: no podem buscar l’eterna joventut, però sí unes bones solucions i ajudes en la dermo-cosmètica facial.

Amb tot el suport científic i dermatològic les grans firmes cosmètiques específiques com Filorga, Sensilis, Talika, i Matiderm, i d’altres tan reconegudes com: A-Derma, Avène, Be+, Eucerín, Galenic, Hidrotelial, Isdin, Roc, Vichy… ens ofereixen moltes opcions per aquells petits desperfectes que ens descobrim al rostre, taques, les primeres arrugues, marques d’expressió. Disposem de cremes facials d’alta gamma, de tractamens de dia i de nit, cremes hidratants, cremes refermants, cremes anti-edat i per tot tipus de dermis, tant si la teva pell és greixosa, com deshidratada, sensible, seca, amb arrugues més profundes, etc.

Per qué estiguis sempre al dia de les novetats i per qué estiguis totalment informada, a la farmàcia d’Alp, fem jornades d’animació amb esteticiens dels millors laboratoris de dermofarmàcia i tallers amb una especialista de cada tema. Informa’t!!

Les marques mes importants en dermocosmètica

Dermocosmètica CORPORAL.

La higiene diària és un acte rutinari a les nostres vides: la dutxa al matí o al vespre, el rentar-nos les dents, ensabonar-nos les mans, rentar-nos els cabells, etc. però tots aquests rituals tan quotidians al nostre dia a dia, per ser del tot eficaços, han d’anar acompanyats de l’ús de productes apropiats de les marques i laboratoris més adequats.

A la farmàcia d’Alp disposem de grans firmes cosmètiques específiques com Filorga, Sensilis, Talika, i Matiderm, i d’altres tan reconegudes com: A-Derma, Avène, Be+, Eucerín, Galenic, Hidrotelial, Isdin, Roc, Vichy… Avène, Bioderma, Lierac, Rene Furterer… sabons, gels, desodorants i cremes corporals… La nostra pell, si no, pot rebre’n les conseqüències, ressecant-se, patint picors, vermellors, etc.

Si necessites mes informació o tens qualsevol dubte