DietèticaDietètica

La dietètica podríem definir-la com la forma o sistema de vida que pren especial atenció en la preparació, selecció i ingesta dels aliments amb un bon criteri, relacionant-la entre alimentació, malaltia i salut. Hem de buscar de manera equilibrada, aquella dieta que s’adapti als nostres gustos, al nostre estat de salut, la nostra constitució, la nostra condició personal i que ens acostin sempre a millorar o mantenir un bon estat de salut.

Des de la farmàcia d’Alp t’orientarem i aconsellarem sobre quins son els productes que millor s’adaptin a les teves necessitats, i a les teves fites: millorar la teva dieta, corregir mals hàbits alimentaris, reduir pes, buscar algun complement, etc.

Aliments per a CELÍACS

Des de la farmàcia d’Alp, contemplant aquest requisit, volem recolzar a totes les persones celíaques o amb algun tipus d’intoleràncies, oferint un ampli assortit d’aliments i productes preparats i pensats per a ells: disposant d’articles de brioixeria, galetes, pizzes, croquetes i crestes, xocolates, torrons, massapans, pastissos, llaminadures, etc de les millors marques del mercat Airos, Bi-aglut, Schär, Valpiform…

Disposem d’un servei de consulta d’una dietista professional, que et pot aconsellar i orientar. No ho dubtis, si tens un dubte o necessites consell, tan sols necessites una cita prèvia.

Disposem d’una dietista professional, que et pot aconsellar i orientar

Si necessites mes informació o tens qualsevol dubte