Salut naturalSalut natural

A la farmàcia d’Alp tenim un extens departament relacionat amb la medicina i les teràpies naturals. Pensem que no sempre és necessària l’aplicació de fàrmacs i/o tractaments agressius, que et poden produir efectes secundaris, per ajudar-te a mantenir i millorar la teva salut i benestar.Pots aplicar la saviesa que les tècniques mil·lenàries ens ofereixen i que han demostrat, al llarg del temps, la seva eficàcia.

Amb l’homeopatia, les flors de Bach, i la fitoteràpia tens un ventall de noves opcions i efectives solucions per enfrontar-te als petits malestars que ens provoca la vida moderna: tensió desnivellada, estrès, cefalees, insomni, apatia…

ENCÀRRECS HOMEOPÀTICS.

Distribuïm tot tipus de tractament homeopàtic sempre sense accions col·laterals, efectes secundaris, ni contraindicacions. L’homeopatia és un mètode terapèutic mitjançant el qual es tracta el malalt amb remeis i dosis infinitessimals que subministrats a una persona sana en quantitats majors provocarien símptomes similars a aquelles que s’ha de curar.

Hi ha un tractament diferent per a cada malalt, cosa que obliga a una acurada observació de tots els símptomes i signes presentats pel pacient, és important conèixer al màxim el seus antecedents i historial mèdic.

Tenim a la teva disposició una farmacèutica especialitzada que pot aconsellar-te i respondre sobre tots els dubtes i consultes que tinguis.

Disposem de tractaments homeopàtics

MEDICINA NATURAL FITOTERAPIA.

La Fitoteràpia és la ciència que estudia la utilització de les plantes medicinals i els seus derivats amb finalitat terapèutica, ja sigui per prevenir, per alleujar o per curar les malalties.

A la farmàcia d’Alp, creiem en el poder curatiu de les plantes i els seus derivats, creiem que és possible recobrar i mantenir la salut seguint una medicina natural, per això apostem per la fitoteràpia. Podem trobar una planta, que amb amb les seves essències i els seus olis, pot tractar cada dolença del nostre cos i del nostre estat anímic.

Creiem en el poder curatiu de les plantes i els seus derivats

FLORS DE BACH.

Les Flors de Bach,és un mètode natural per alleujar el dolor i el malestar físic i emocional, regulant els desequilibris interns del nostre organisme mitjançant l’ús de cada essència i propietat específica de cada tipus de flor.

Les Flors de Bach actuen sobre tots aquells desequilibris que afecten el nostre estat d’ànim: estrès, depressió, ansietat, gelosia, irritabilitat, dol per mort o ruptura, inseguretats i pors.

Si necessites mes informació o tens qualsevol dubte